Onze visie

Als familiebedrijf zijn we ons er van bewust dat schoon en veilig drinkwater een kostbaar goed is en voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zijn er van overtuigd dat drinkwater veiliger, gezonder en zuiniger kan en staan dagelijks voor de uitdaging voor verbetering van onze producten en diensten. Eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid zijn kernwaarden waar wij als familiebedrijf voor staan in ons dagelijkse contact met onze collega’s en onze klanten.

Geassembleerd in Nederland

Alle Aquapure waterontharders worden geassembleerd in een productielocatie te Leek, provincie Groningen. De verschillende componenten worden over de hele wereld ingekocht bij fabrikanten met jarenlange ervaring en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Het hars wordt gefabriceerd in Amerika, het besturingsmechanisme in Duitsland en de harscilinders en pekelreservoirs in België middels een bewezen rotatiegietmethode.

Een vast team van medewerkers assembleren de afzonderlijke onderdelen, verdeeld over zes productielijnen tot een complete waterontharder. Hierna wordt iedere waterontharder onderworpen aan een aantal testen om de werking en lange levensduur te waarborgen. Alleen zo kan de hoogste kwaliteit worden geleverd.

Ervaren personeel en persoonlijk aanspreekpunt

Aquapure heeft eigen installatie- en servicemonteurs in dienst om de door u geleverde waterontharders indien gewenst te installeren en te onderhouden. Tevens staan wij garant voor de garantie zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Met dit concept bieden kunnen we onze wederverkopers volledig ontzorgen en garanderen wij uw klant de beste service.

Grenzeloos ondernemen met een uniek model

Een exclusief recht tot verkoop is een droom voor vele dealers. Een partnerschap met AquaPure kan deze droom waarmaken. Bespreek de mogelijkheden met onze adviseur en ontwerp samen met ons technische team een uniek model waterontharder.

Aan deze 5 punten herken je een goede waterontharder 

  1. Een groot harsfilter (daardoor zuinig in zoutverbruik)
  2. Tijdstip spoeling instelbaar (voorkeur ’s nachts)
  3. Automatische verversing tegen bacteriegroei
  4. Resthardheid is instelbaar
  5. Grote doorstroming met zeer weinig drukverlies

En het belangrijkste.. gewoon een lage prijs!

Meer info