Specialist in waterbehandeling sinds 1979

AquaPure is een familiebedrijf dat zich al ruim 40 jaar specialiseert in waterbehandeling met waterontharders. Onze modellen beschikken over unieke kenmerken, mooie designs en gebruiksvriendelijke besturing. Wij bieden een breed aanbod van verschillende waterontharders en leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water.

Technische ondersteuning 

Als dealer wil je ondernemen en je focussen op groei. Wij ondersteunen je daarin. Ons deskundig personeel staat dagelijks voor je klaar voor het beantwoorden van vragen of het geven van uitgebreid advies. Wij werken met een vast contactpersoon die je snel te woord staat.

Snelle levering

Bij AquaPure vinden we een snelle levering belangrijk. Daarom zijn al onze producten gegarandeerd op voorraad. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde werkdag nog verzonden.

Scherpe prijzen en ruime marges

Jouw succes is ons succes. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze partners ook de ruimte hebben om kunnen groeien. Wij bieden daarom scherpe prijzen waardoor er ruime marges kunnen worden behaald.

Grenzeloos ondernemen met een uniek model

Een eigen model/merk waterontharder is voor vele dealers een droom. Een partnerschap met Aquapure kan deze droom waarmaken. Bespreek de mogelijkheden met onze adviseur en ontwerp samen met ons technische team een uniek model waterontharder. 

Geef montage uit handen

Een samenwerking met AquaPure gaat verder dan alleen het afnemen van producten. Wij ondersteunen en ontzorgen. Ook is het mogelijk dat wij zelfs de complete montage van uw verkochte waterontharder van je over te nemen.

Professioneel ontworpen marketingmateriaal

Samen verkopen we meer. Daarom voorzien wij onze partners van professioneel ontworpen marketingmateriaal zoals flyers, brochures en roll-up banners. 

Aan deze 5 punten herken je een goede waterontharder 

  1. Een groot harsfilter (daardoor zuinig in zoutverbruik)
  2. Tijdstip spoeling instelbaar (voorkeur ’s nachts)
  3. Automatische verversing tegen bacteriegroei
  4. Resthardheid is instelbaar
  5. Grote doorstroming met zeer weinig drukverlies

En het belangrijkste.. gewoon een lage prijs!

Meer info